Kidsproof accommodaties Kroatië

Zagreb

We kwamen met een late vlucht aan in Kroatië. De eerste nacht sliepen we dan ook in een luchthaven hotel. We werden vanaf het vliegveld opgehaald en binnen 10 minuten stonden we bij ons hotel. De afstand was te ver geweest om te lopen, dus je moet wel gebruik maken van de (gratis) shuttle. We sliepen in Hotel London Rooms Zagreb Airport. We hadden een nette kamer met badkamer en 4 aparte bedden. Het is mogelijk om er ontbijt bij te boeken. Tot onze verassing had dit hotel buiten ook nog een heel speel gedeelte voor kinderen! De volgende dag werden we wederom door de (gratis) shuttle afgezet bij het vliegveld, zodat we onze huurauto op konden halen.

Plitvice

De regio van de Plitvice meren is natuurlijk enorm populair onder toeristen. Omdat de meeste al op tijd in het park willen zijn is het dan ook aan te raden om in de buurt te overnachten. Wij verbleven bij Apartment Andrea. Een net appartement met twee slaapkamers, badkamer en woonkamer en keuken. De auto konden we parkeren bij hun op de oprit. Er waren geen speeltoestellen aanwezig, maar ze hebben wel een grote tuin. Vanaf ons appartement reden we in 10 minuten naar Plitvice. Ook zijn er in de nabije omgeving supermarkten en restaurants te vinden, hiervoor heb je wel de auto nodig.

Krka

Om het Krka National Park te bezoeken verbleven we in Skradin bij Apartments & Rooms Formenti. De auto konden we gratis in de tuin parkeren. Om bij ons appartement te komen moesten we een aantal trappen op. Het appartement had wederom 2 aparte slaapkamers, een badkamer en een woonkamer en keuken én een balkon. Het appartement ligt aan de haven, dus vanaf het balkon had je een mooi uitzicht over de haven. Vanaf het appartement kan je zo naar de boot lopen die je naar Krka brengt. Zowel supermarkten, winkels, restaurants en een speeltuin liggen op loopafstand.

Zadar

In Zadar verbleven we in Apartment Mahagony Deluxe. En het appartement deed haar naam eer aan. Het had twee aparte slaapkamers en twee badkamers. Een luxe grote keuken en woonkamer. De auto konden we in de parkeergarage onder het appartement neerzetten. Vanaf het appartement wandelden we in nog geen 5 minuten naar het oude centrum van Zadar toe. Buiten bij het appartement was een openbare speeltuin.